Over Wouter

Wouter Baars maakt al games sinds hij 15 was en is nu zelfstandige op gebied van ICT en onderwijs. Zie www.wouterbaars.net voor meer informatie over zijn werk.

Wouter Baars

5 gedachten over “Over Wouter”

 1. Ik zou graag contact willen opnemen via de email in plaats van een reactie op de site neer te zetten. Ik hoor graag je reactie!

 2. hoi wouter ik had een vraag ik wil een 3d game maken maar ik heb er hulp bij nodige en ik wou vragen toen jij nog games maken of beschien nog steeds doet hoe kreeg jij een team want ik heb wel echt een goede game verhaal al ik ben ook al bezig met een website maken maar ik kan niet coderen of een 3d game maken ik hoop dat jij de informatie voor me heb en nog een fijne avond hoop snel van je de horen

 3. Geachte
  onze zoon is enorm sterk in het game en in allerhande IT toepassingen is hij zo handig. Zijn droom is gamedesigner/ gamesontwikkelaar te worden.
  Er is jammer genoeg één probleem, zijn zwakste vak op school is wiskunde … wat is een alternatief of zijn er toch mogelijkheden om zulke opleidingen te kunnen volgen wanneer uw wiskunde niet optimaal is.
  Met dank voor uw terugkoppeling en advies.
  Met beleefde groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *